SİYEZ TAM BUĞDAY UNU NEDİR?

Sağlıklı beslenmenin oldukça önem kazandığı günümüzde kullanıcılar özellikle sofrada en doğal ve sağlıklı gıdaları tercih etmektedir. Tüketiciler, karbonhidrat ve protein açısından vücutta önemli bir işlevi bulunan un ve ekmek çeşitlerinde de bu sebeple katkı maddesiz ve doğal ürün arayışına girmektedir. Sektörde birçok farklı sınıfta ve kalitede üretilen bu un çeşitleri; Siyez tam buğday unu, Dinkel tam buğday unu, Karakılçık tam buğday unu, Kavılca tam buğday unu gibi geniş bir yelpazeye ayrılmakta ve kullanım alanlarına göre müşterilerine sunulmaktadır.

Anadolu’dan sofralarınıza ulaşan lezzet!

Atalık buğday çeşitlerinden biri olan siyez buğdayı, Dünya’da rastlanılan ilk buğday tohumu olarak adlandırılmakta ve Anadolu’dan sofralarımıza uzanmaktadır. Besin değeri ile oldukça yüksek lif içeren siyez tam buğday unu, kullanım alanının genişliği ile de kullanıcılarına birçok avantaj sağlamaktadır. Genetiğindeki en saf hali ile geçmişten günümüze ulaşmayı başaran siyez buğdayından elde edilen siyez tam buğday unu, antioksidan ve lif içeriği ile vücutta bağışıklık ve sindirim sisteminde olumlu etkiler barındırmaktadır. Düşük glutenli yapısı ile özellikle kalorisi düşük besin arayışındaki kullanıcıların sıklıkla tercih ettiği siyez tam buğday unu, kolay sindirilebilir oluşu ile sağlıklı ve doğru bir beslenmeyi olanaklı kılmaktadır. İçerisinde bulunan magnezyum ve çinko değerleri ile tokluk hissi yaratmakta olan siyez tam buğday unu, bu yönüyle de diyet listelerinde oldukça sık tercih edilmektedir. Sofralarımızda ekmek, makarna gibi çeşitli gıdaların yapımında kullanılan siyez tam buğday unu, içerdiği besin değerleri ile sağlıklı bir beslenme sağlamakta aynı zamanda gıdalara kattığı özel aroması ile lezzetli ürünler tüketmemizi sağlamaktadır. 

En doğalını sizin için üretiyoruz!

Butik taş değirmen unları ile uzun yıllardır müşterilerine en kaliteli ve sağlıklı un çeşitlerini sunmakta olan Çınarım Değirmen, Anadolu’nun eşsiz lezzetlerini mutfaklarınıza taşımaktadır. Siyez tam buğday ununun yanı sıra Karakılçık tam buğday unu, Kavılca tam buğday unu ve Dinkel tam buğday unu gibi geniş bir un yelpazesine sahip olan Çınarım Değirmen, mutfaklarda yüksek besin değeri içeren, katkı maddesi içermeyen besinleri sizler için hazırlamaktadır. Çınarım Değirmen aynı zamanda sektöründe en gelişmiş teknolojiye sahip alt yapısı ile hazır ekmek karışımları, konsantre ekmek karışımları, ev yapımı ekmek karışımları, tahıl kırığı, yulaf ezmesi, buğday kırığı ve tahıl ezmesi gibi ürün çeşitliliği ile de kullanıcılarına hizmet vermeye devam etmektedir. Çınarım Değirmen ürün yelpazesi ve fiyatları hakkında www.cinarim.com.tr adresinden detaylı bilgi alabilir, bir tık ile siparişinizi oluşturabilirsiniz.