Ekmek Unu Karışımları

Ekmek unu karışımları ya da diğer adıyla ekmek karışımları, ekmekçilik sektöründe fazlasıyla kullanılan ve profesyonel ekmek üreticileri için vazgeçilmez olan ürünler arasındadır. Bunun yanı sıra ev tüketicileri de ekmek karışımlarını günümüzde sıklıkla tercih etmeye başlamıştır. Ekmek karışımları; standardize edilmiş ürün kalitesi, kullanım kolaylığı ve minimize edilmiş üretim maliyeti sağlar.

Ekmek karışımlarının öne çıkan başlıca faydaları arasında; üstün kaliteli ekmekler elde edebilme, tüketici beklentilerini karşılamaya yardımcı olan ürün çeşitliliğini sağlama, optimum düzeyde bileşen kullanımıyla maliyetin düşürülmesi, stoklama ve depolama kolaylığı, daha kısa üretim süreleri gibi maddeler sayılabilir.

Ekmek karışımlarına olan ilgi ve talebin her geçen gün daha da artmasıyla birlikte bu alanda üretilen ürün çeşitliliği de bir hayli artmıştır. Ekmek karışımlarına örnek verecek olursak;

Çok Tahıllı Ekmek Karışımı: Bol tahıl ve yüksek lif kaynağı içeren bu ekmek karışımı çeşidi ile besleyici ve lezzetli ekmekler yapılabilir.

Çavdar Ekmek Karışımı: Doğal lif kaynağı olan çavdar ekmek karışımıyla uzun süre tok tutan ve yoğun çavdar lezzetine sahip enfes ekmekler hazırlanabilir.

Tam Buğday Ekmek Karışımı: Tam Buğday Ekmek Karışımı ile hem evde hem de işletmelerde besleyici doğal ekmekler hazırlanabilir. Çınarım Tam Buğday Ekmek Karışımı ile sıcak sıcak tam buğday lezzetinin tadını çıkarabilirsiniz.

Yulaf Ekmek Karışımı: Çınarım Yulaf Ekmek Karışımı ile üreteceğiniz besin değeri yüksek, uzun süreli tokluk hissi veren Yulaf Ekmeği ile sağlıklı bir beslenme kültürünün kapılarını aralayabilirsiniz.

 

Çınarım Değirmen farkıyla üretilen, doğal ve tam taneli unlar ile edilen Ekmek Karışımları’nı sofralarınıza güvenle taşıyabilirsiniz. Ekmek Karışımları ve daha pek çok çeşitli ürünümüze www.cinarim.com.tr adresinden ulaşabilir; ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi alabilir ve ÇINARIM MARKET bölümünden online sipariş verebilirsiniz.