EKŞİ MAYALI EKMEK KARIŞIMI NEDİR?

Geçmişten günümüze sofralarımıza anlam katan Ekşi Mayalı Ekmek Karışımlarının farklı çeşitleri bulunmaktadır. Hammadde olarak kullanılan buğday tohumlarından, üretim aşamasında gerçekleştirilen işlemlere kadar pek çok kritere göre birbirinden ayrılan un ve ekmek karışımı çeşitleri, kullanıcıların vazgeçilmez gıda ürünleri arasındadır. Kullanım alanlarına göre farklılık gösteren ekmek karışımı çeşitleri; ekmek ve ekmek çeşitleri gibi birçok gıdanın daha lezzetli olması amacıyla üretilmektedir. Mutfakta daha kolay ve pratik ürünler elde edebilmek adına kullanıcılara Ev Yapımı Ekmek Karışımları kategorisi altında sunulan Ekşi Mayalı Ekmek Karışımları, içeriğinde bulunan kurutulmuş ekşi hamur tozu sayesinde ekmeğe daha fazla lezzet, aroma ve şekil vermesi yönüyle de ön plana çıkmaktadır.

Geleneksel lezzeti mutfağınıza taşıyın!
Özel sektör üretiminde de sıklıkla kullanılan ekmek karışımları, kaliteli ve lezzetli ekmek çeşitleri elde edebilmek adına oldukça fazla tercih edilmektedir. Geleneksel ekmek üretiminde uzun yıllardır kullanılmakta olan Ekşi Mayalı Ekmek Karışımları, doğal bir ekmek mayalama şeklini ifade etmektedir. Ekmek üretiminde hamurun mayalanması sırasında tamamen doğal yöntemler ile geliştirilen ekşi maya, fırın tarzı mayalamada kullanılan endüstriyel mayanın daha çok tercih edilmesi nedeniyle geri planda kalmıştı. Fakat sağlıklı ve doğal beslenmenin dönüşüm kazandığı son dönemlerde son derece önem kazanan ekşi maya, ekmek karışımları içerisindeki yerini alarak karşımıza Ekşi Mayalı Ekmek Karışımı olarak çıkmaktadır.

Ekşi maya, içeriğinde yer alan yararlı bakterilerin dönüşümü ile ortaya sağlıklı ve doğal ekmek ürünlerini koymaktadır. Vücutta sindirimi kolaylaştıran ve besleyicilik değeri yüksek olan yararlı içeriği ile Ekşi Mayalı Ekmek Karışımları, ekmek yapım süreci açısından da kullanıcılara büyük kolaylık sağlamaktadır.

Sağlıklı ve doğal ürünlerin adresi: Çınarım Değirmen
Çınarım Değirmen, sektöründe uzun yıllardır doğal ve katkısız taş değirmen unları, ekmek karışımları gibi çeşitli ürün gruplarıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Gelenekselden günümüze taşınan Ekşi Mayalı Ekmek Karışımları ile de kullanıcılarına lezzetli ve sağlıklı bir deneyim yaşatan Çınarım Değirmen; Ekşi Mayalı Ekmek Karışımları, Konsantre Ekmek Karışımları, Hazır Ekmek Karışımları, Ekmek Premiks, Tahıl Ezmeleri, Tahıl Kırığı, Atalık Taş Değirmen Unları kategorisi altında da Dinkel Tam Buğday Unu, Siyez Tam Buğday Unu, Karakılçık Tam Buğday Unu ve Kavılca Tam Buğday Unu ile çeşitli ekmek unu ve karışımlarını kullanıcılarına sunmaktadır.

Ekşi Mayalı Ekmek Karışımları ile mutfağınızda bir lezzet şöleni yaratma fırsatı veren Çınarım Değirmen ürünlerini siz de deneyimleyin. Doğal ve atalık taş değirmen unları, ev yapımı ekmek karışımları satış fiyatlarını detaylı incelemek ve hızlı alışveriş imkanı için www.cinarim.com.tr adresinde Çınarım Market’i ziyaret edebilirsiniz.